Bitcoin er blevet mere og mere populært i løbet af de senere år, men der er faktisk utroligt mange, der ikke rigtigt ved, hvad det er. Og på nettet er der den ene kilde efter den anden, som du kan bruge til at finde informationer om bitcoins, men de mange oplysninger gør det næsten uoverskueligt at komme i gang.

Hvis du alligevel vil forsøge, så kan du se en norsk site om Bitcoins, og når du har fået en god forståelse af, hvad Bitcoins handler om, så kan du komme tilbage her til og blive klogere på, hvordan du sikrer din Bitcoin tegnebog.

Sikring af dine bitcoins

Vi er alle bekendte med tegnebogen, og vi er alle bekendte med, at det er en af vores ejendele, som vi skal have nogenlunde styr på. Det samme gælder faktisk din Bitcoin tegnebog, og du kan derfor med fordel sikre den.

Fordi Bitcoin gør det muligt at overføre værdier til ethvert sted på en meget nem måde, hvilket netop er hele den smarte pointe, så er det også grunden til, at du skal være sikker på, at du har gjort dig de rette sikkerhedsovervejelser. Og faktisk starter dine sikkerhedsovervejelser allerede ved dineegne gode vaner for at sikre dine penge.

Hvis du allerede har helt styr på dine vaner, så er der dog nogle ekstra ting, som du kan gøre for at dine penge og dine bitcoins står sikkert.

Stol ikke på enhver online tjeneste

Først og fremmest er det vigtigt at vide, at det ikke er alle online tjenester – alle børser og online tegnebøger – der er til at stole på. Faktisk er der utroligt mange, der har lidt under sikkerhedsbrister i fortiden, og selvom de reklamerer med det, så er det ikke et sted, hvor du faktisk bliver tilbudt forsikring og sikkerhed.

Det første skridt er altså at finde en online service, hvor du har læst en tilpas mængde information og en lang række positive anmeldelser, der kan bekræfte din tro på, at du kan stole på bitcoin-tegnebogen.

Fordel dine penge

Ligesom du ikke har din pung fyldt med kontanter – det har de fleste af os i hvert fald ikke – så er det heller ikke en fordel at have alle dine bitcoins det samme sted.

I stedet bør du kun opbevare små bitcoin beløb på din computer og din mobile enhed, mens du opbevarer resten af dine penge i mere sikre omgivelser.

Du kan betragte det som at have dine mindre hverdagsbeløb tilgængelige, mens din opsparing bliver beskyttet af nogen, der har mere forstand og fokus på netop dette. På den måde gør det ikke helt lige så ondt, hvis nu du skulle blive røvet.

Beskyt dine bitcoins mod menneskelige fejl

Selvom teknologien er kommet utroligt langt, så er det stadig fyldt med menneskelige fejl, og det ville da være ærgerligt, hvis du skulle lide et økonomisk tab på grund af dette.

Hvis du har en sikkerhedskopi af dine bitcoin tegnebog, så kan du beskytte dig selv mod computernedbrug og mange andre fejl, som du ikke selv er herre over.