Selvom det kan være svært at spå om fremtiden inden for krypto-investering, er der i øjeblikket positive tendenser at spotte. Fremtiden ser meget interessant ud inden for kryptomarkedet, men det har man hørt før. Det handler om at have is i maven, og som ved alle andre værdipapirer – aldrig invester/ handle for lånte penge.  

Få din egen wallet

Når man skal ud at investere på kryptomarkedet, er det essentielt med en wallet. Disse wallets er super nemt at oprette, men det er vigtigt at man er en lille smule påpasselig med hvilke man vælger. Der findes rigtig mange udbydere på markedet, ligesom der også findes rigtig mange coins.

Det er vigtigt at man er selektiv i sin portefølje, og naturligvis laver sin research på forhånd, for at forbedre ens investeringsudgangspunkt. Det kan sammenlignes lidt med at man skal ud at købe en ny bil – man vælger sjældent blot det første og bedste, men bruger gerne noget tid på at lave sig forarbejde grundigt. Og den tid er godt givet ud.

Handelskrig mellem Kina og USA

Krpyomarkedet påvirkes af mange faktorer der ikke direkte kan påvirkes af én selv.

Blandt andet er handelskrigen mellem Kina og USA det helt store samtaleemne i øjeblikket. Sådanne emner er med til at skabe en økonomisk usikkerhed, der i dette tilfælde er en fordel for kryptoinvestering. Krypto er kommet til som betalingsmiddel, mere end det er en investering. Dog kan man argumentere for at disse to ting hænger sammen. Netop derfor styrker det også krypto-udgangspunktet, hvis der opleves udfordringer med den traditionelle økonomi (handelskrigen), da store private investorer sætter deres lid til blandt andet kryptomarkedet.

Gennemsigtighed på markedet

Nogle nye smarte muligheder på markedet, er med til at skabe ny og forbedret gennemsigtighed på markedet. Det er netop gennemsigtighed der er en nødvendighed, for at skabe noget tillid mellem stat og privatperson. Blandt andet ser man nye krypto-kort, der direkte kan bruges til at styre ens privatøkonomi – samt alternativ til ens almindelige bankkort som man kender det i dag.

Mere end bare en kurs

Kigger man isoleret set på en bitcoin kurs, er det vigtigt at man har andre faktorer med ind i sin research. Måske vil nogle spå om den er billig, hvis man vurdere ud fra en grafisk kurve, mens andre forudser et større bear-marked, kontra et bull-run.

Ligegyldig hvilket udgangspunkt man har til kryptoinvestering, er det essentielt at man har en velovervejet strategi udarbejdet, før man overhovedet bevæger sig ud i at spekulere. Der findes mange forums, videomateriale og guidelines der kan være med til at dygtiggøre én inden for krypto, og med øge chancerne for at oplevelsen med krypto ender positivt. Ydermere er det også altid en god idé at rådgive sig med nogle, der har forstand på markedet, og hvordan man helt lavpraktisk handler sin valuta. Det er ikke helt på samme måder som man handler aktier eller obligationer, hvilket naturligvis er ret afgørende at man får styr på fra dag et.